maandag 5 december 2011

۱۵ ترفند برای داشتن کامپیوتری سریع و آماده


۱۵ ترفند برای داشتن کامپیوتری سریع و آماده

دوست دارید کامپیوتر سریعتر و آماده بکارتری داشته باشید؟ نکاتی که امروز بیان می‌کنیم ترفندهای کوچکی هستند که تاثیرات بزرگی در کارایی و سرعت سیستم شما خواهند گذاشت.
کامپیوترهای نو اینکار رو به خوبی انجام می‌دن! سریع هستند و سریع به درخواست شما پاسخ می‌دن و… اما بعد از استفاده زیاد از کامپیوتر و تغییر ندادن سیستم عامل مشکلات چهره خودشان را نشان می‌دهند و حتی به هنگ کردن بین فعالیت‌ها هم می‌رسند!
نکته شماره ۱: اولین نکته که توجه و عمل به اون برای خیلی‌ها سخته اینه که میانبرها و مخصوصا فایلهای درون دسکتاپ را پاک کنید و آن را خالی نگه دارید. دسکتاپ خودتون رو تمیز نگه دارید. اگه ممکنه از هیچ میانبری هم برای برنامه ها استفاده نکنید و برای اینکار از منوی استارت استفاده کنید.
نکته شماره ۲: درایو C یا درایوی که سیستم عامل ویندوز روی آن نصب کردید را تمیز و دفرگ شده نگه دارید. از نصب برنامه‌ها و بازی‌ها برروی این درایو نیز خودداری کنید، چون این پارتیشن فایل‌های مهم سیستم عاملی را در خودش نگه داری می‌کنه و همچنین از اون برای حافظه مجازی هم استفاده می‌شه پس چه بهتر که تروتمیزتر و خالی‌تر باشه.
نکته شماره ۳: از امکانات و ویژگی‌های ویژوالی و بصری کمتری استفاده کنید. یعنی از گجت‌های کمتری استفاده کنید که خودشون باعث استفاده از حافظه بیشتر هستند. همچنین یک تم ساده و شیک استفاده کنید، تم‌های انیمیشنی و اسکرین سیورهای سنگین با امکان تغییر پس زمینه ویندوز از حافظه شما استفاده بیشتری خواهد کرد پس اونهارو فراموش کنید .
نکته شماره ۴: اگر اینترنت پرسرعت دارید تاریخچه وبگردی و فایل‌های آفلاین و کوکی‌هارو پاک کنید. اما اگر اینترنت معمولی دارید این مرحله رو انجام ندهید .
نکته شماره ۵: همیشه و همیشه آنتی ویروس خودتون را بروز نگه دارید. ورود وارم‌ها (کرم‌ها) و ویروس‌ها به قدری از سرعت کامپیوتر و فعالیت‌های شما کم خواهد کرد که نگو! وارم‌ها همیشه درحال تکثیر خودشون هستند و همین کار باعث میشه فضاهای آزاد از بین بروند و البته فعالیت‌های اونها از حافظه اصلی هم کم خواهد کرد.
نکته شماره ۶: پاک کردن پوشه temp و tmp رو برای خودتون به عادت تبدیل کنید.
نکته شماره ۷: از Disk Defragmenter و Disk Cleanup در بازه‌های زمانی استفاده کنید.
نکته شماره ۸: از برنامه‌های دیسک کلینر اضافی و اینجور حرفها استفاده نکنید مگر اینکه مطمئن باشید برنامه معتبر هست و از جای معتبری هم دانلود کنید. درسته که اونها کارهای مختلفی مثل پاک کردن فایل‌های اضافه و… انجام می‌دن اما معمولا کاربرها بطور دستی هم این امکان رو دارند که خیلی از این فعالیت‌هارو بدون نصب برنامه اضافه انجام بدهند.
نکته شماره ۹: بعد از نصب هر برنامه، مقداری از فضای هارد شما اشغال خواهد شد، جدای از آن کلیدهایی در رجیستری نیز برای برنامه اضافه خواهد شد؛ توصیه می‌کنم از برنامه‌هایی که استفاده‌ای از آن نخواهد شد ویا فقط ۳ مرحله نصب تست خلاص برای آنها درنظر گرفتید را نصب نکنید چون حتی بعد از حذف این نرم افزارها کلیدهایی از آنها در رجیستری باقی خواهد ماند که باعث مشکلاتی در عملکرد سیستم عامل خواهند شد.
نکته شماره ۱۰: پوشه Recent را غیرفعال کنید و برنامه‌هایی که از میانبرهای Recent نیز استفاده می‌کنند را از میانبرها خالی کنید. معمولا کمترین استفاده از این میانبرها می‌شود که البته برای لیست کردن آنها مقداری حافظه مصرف خواهد شد!
نکته شماره ۱۱: استارت آپ ویندوز را از هربرنامه اضافه خالی کنید. برای اینکار نیازی نیست که نرم افزار جداگانه نصب کنید تنها کافیست در منوی استارت (یا گزینه Run) عبارت msconfig را تایپ و اینتر بزنید تا به تنظیمات دسترسی داشته باشید.
نکته شماره ۱۲: Recycle Bin را خالی کنید.
نکته شماره ۱۳: برای کپی کاری و عملیات اینچنین از TeraCopy استفاده کنید. این برنامه امتحان شده و در سرعت عملیات کپی تاثیر دارد.
نکته شماره ۱۴: “Adjust for best performance” را در System Properties انتخاب کنید.
نکته شماره ۱۵: از سیستم شخصیتان خودتان استفاده کنید

Geen opmerkingen:

Een reactie posten